Studio videochat sector 3 Dristor/Mihai Bravu

Contactează-ne!

LOCATIE

Str. Laborator 14, București Zona Mihai Bravu Sector 3


  Drumul tau catre succes, multi bani si o viata asa cum ai visat intotdeauna, insa pana acum ai vazut doar in filme, incepe in… “laboratorul” ACM! Studioul de videochat din Sectorul 3 cu cele mai moderne dotari, atat in ceea ce priveste mobilierul din camere, cat si tehnologia folosita, te asteapta pe Strada Laborator 14, intre cartierele Mihai Bravu si Dristor. Aici, vei invata arta seductiei, tainele comunicarii cu membrii si vei atinge un potential in care nici macar nu ai indraznit sa crezi. Toate tinerele care cauta un studio de videochat in Dristor sau Mihai Bravu ajung pana la urma la noi! ACM Studio iti ofera un salariu minim garantat de 1.000-2.000 de dolari pe luna, suport pentru operatii estetice, sedinte foto gratuite in locatii de lux si trafic de membri asigurat, beneficii cu care concurentii nostri nu se pot lauda.

  Cel mai cool studio de videochat din Dristor si Mihai Bravu

  Nu suntem orice studio de videochat din sectorul 3, suntem ACM – cel mai cool studio de videochat din Mihai Bravu, Dristor si toate zonele adiacente. “Laboratorul” nostru te va transforma dintr-o tanara cu un potential neexplorat si o situatie financiara medie sau sub medie intr-o femeie fatala, in adevaratul sens al cuvantului. Descopera tainele videochatului de la trainerii nostri si modelele noastre cu experienta!

  Te asteptam la un interviu la sediul studioului de videochat din Sectorul 3 – tot ce trebuie sa faci este sa ne suni la 0752 419 419. Poate fi telefonul care sa-ti schimbe viata!

  Deschide chat
  1
  Te pot ajuta?
  Buna! Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie! Deasemenea ne poti contacta pe Whatsapp sau telefonic la nr. 0752.419.419