ACM Studio - atelier de creatie vestimentara Bucuresti

fashion acm scaled

La ACM Studio, ducem lucrurile la urmatorul nivel! Nu suntem un simplu studio de videochat, ci de departe cel mai „cool” din oras, iar acum venim in intampinarea modelelor noastre, viitoare staruri internationale pe site-uri si scene de profil, cu o propunere de nerefuzat.

In cadrul atelierului de creatie vestimentara din Bucuresti, tinerele isi vor croi viitorul, atat la propriu, cat si la figurat, iar acesta le va veni ca… turnat, ajutandu-le sa castige sume impresionante de bani si sa traiasca viata pe care si-au dorit-o intotdeauna, dar la care nu au indraznit vreodata sa viseze!

Croieste-ti viitorul, in atelierul de creatie din Bucuresti!

Concret, la interviul de angajare, iti vom lua masuratorile, iar apoi vei merge in atelierul ACM Studio, unde iti vei alege tinutele, care vor fi create/ajustate exact pe placul tau! Astfel, nu numai ca te vei simti bine in propria piele, pe durata activitatii tale profesionale la ACM, ci ii vei incanta si pe membri, care cu siguranta vor observa cat de bine iti vine vestimentatia si cat de mult iti pune in evidenta formele.

Un studio de videochat cu un astfel de atelier propriu este un studio de videochat 100% profesionist, care tine la imaginea modelelor sale, atat la propriu, cat si la figurat, si vrea sa le ajute pe acestea sa evolueze in fiecare clipa.

Vrei sa ne faci o vizita la sediu, dar si in atelierul de creatie din Bucuresti, marca ACM Studio? Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi online sau telefonic, la 0743 313 313, la un interviu!

LOCATIE

Str. Laborator 14, București Zona Mihai Bravu Sector 3

TELEFON

+4 0743 313 313

E-MAIL

office@acmstudio.ro

Contactează-ne!

    Deschide chat
    1
    Te pot ajuta?
    Buna! Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie! Deasemenea ne poti contacta pe Whatsapp sau telefonic la nr. 0752.419.419