ACM - Studio videochat Bucuresti

Locatia ACM Studio Bucuresti

Bine ai venit la ACM studio

Un studio de videochat din Bucuresti profesionist, care beneficiaza de infrastructura si know-how la cele mai inalte standarde de calitate, este locul ideal in care sa-ti incepi cariera care iti poate schimba viata! Iti amintesti si acum de copilaria dificila, in care parintii nu ti-au putut oferi tot ceea ce iti doreai? Ai fost vreodata invidioasa pe o colega de scoala sau liceu, indiferent de motiv? Iti doresti ca viata ta de acum incolo sa nu mai reprezinte o lupta, ci o calatorie palpitanta, in care sa evoluezi continuu si sa te bucuri de tot ce te inconjoara? Daca raspunsul la oricare dintre intrebarile de mai sus (sau la toate trei) este DA, nu iti putem spune decat: bine ai venit la ACM Studio!

Cand vine vorba de videochat, Bucuresti este nu numai capitala Romaniei, ci si capitala mondiala a entertainment-ului pentru adulti. Iar ACM Studio, cu o experienta de peste 21 de ani in industrie, iti ofera toate conditiile de care ai nevoie pentru performante deosebite, din toate punctele de vedere: salariu garantat in primele luni, trafic mare de membri, cazare centrala, suport pentru operatii estetice, sedinte foto gratuite in locatii de lux etc.

ACM studio iti ofera: salariu garantat trafic mare  cazare centrala operatii estetice sedinte foto lucatii luxoase

DSC06391e 1024x683 1

Cea mai buna optiune de videochat in Bucuresti

Suntem cel mai cool studio de videochat din Bucuresti si nu o spunem noi, ci cele peste 150 de modele inregistrate, care activeaza intr-una dintre zecile de camere tematice ale ACM Studio. Acestea sunt echipate cu tot ceea ce este nevoie pentru rezultate uimitoare, de la mobila de lux si un decor unic si pana la tehnologie de ultima generatie, insa totul depinde de tine! Noi nu vedem activitatea intr-un studio de videochat drept scop in sine, pentru a castiga multi bani, ci drept mijloc prin care atat tu, cat si membrii tai puteti deveni mai buni, din toate punctele de vedere, transformand apoi lumea intr-un loc mai frumos.

Ca sa faci videochat in Bucuresti, nu trebuie sa fii nici cea mai frumoasa, nici cea mai tanara. In schimb, trebuie sa fii cea mai determinata, profesionista, ambitioasa si dedicata versiune a ta! La ACM Studio, punem mai degraba accent pe empatie decat pe sex-appeal si apreciem simplitatea si naturaletea mai mult decat orice altceva. Te asteptam la interviu, sa fii TU, asa cum esti intotdeauna, si sa ne arati de ce crezi ca poti fi urmatorul nostru star!

DSC06739e scaled 1
DSC06856e scaled 1

Ce iti poate aduce munca intr-un studio de videochat?

Suntem un studio de videochat din Bucuresti care iti transforma atat viata profesionala intr-un sir nesfarsit de experiente unice, cat si visurile intr-o realitate palpabila. Pe langa faptul ca nu ai nevoie de nicio experienta prealabila si vei avea un program flexibil, de care esti responsabila in totalitate, vei castiga si sume de bani mult peste media tarii si chiar a capitalei. Insa un studio de videochat nu este un loc in care sa domine relaxarea, iar banii sa cada din cer. La fel ca in orice alta meserie, trebuie sa dovedesti ca meriti sa ne fii colega si sa dai dovada de seriozitate, profesionalism si ambitie in orice moment. Insa „zvonurile” sunt adevarate: beneficiile sunt mult mai numeroase decat la alte job-uri, iar ele includ atat partea financiara, cat si diferitele training-uri si avantajele conexe marca ACM Studio!

Galerie cu poze

LOCATIE

Str. Laborator 14, București Zona Mihai Bravu Sector 3

TELEFON

+4 0752 419 419

E-MAIL

office@acmstudio.ro

Contactează-ne!


    Deschide chat
    1
    Te pot ajuta?
    Buna! Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie! Deasemenea ne poti contacta pe Whatsapp sau telefonic la nr. 0752.419.419