Cine este ACM Studio?

Noi suntem ACM STUDIO

despre_noi_2

Cine este ACM Studio?

Cu o experienta de peste 21 de ani in industrie, ACM Studio se mentine pe primele pozitii inca din ziua 1 de activitate. Am reusit sa cream sute de povesti de succes si modele de top si nu avem de gand sa ne oprim aici! Pe langa o echipa dedicata si cu experienta, la ACM Studio ai parte si de locatii de lux, cu camere gandite special pentru tine.

Unde ne gasesti?

Lasa-te purtata intr-o ``infuzie`` de stil si lux! Am creat un spatiu gandit special pentru confortul si siguranta ta, pentru ca, la ACM Studio, daca tu esti bine, si noi suntem! Cand am pus bazele ACM, ne-am intrebat: cum ar trebui sa arate un loc de munca ideal? Raspunsul: cele mai noi dotari, camere de lux si o cladire moderna. Vino in cea mai noua locatie a noastra, pe Strada Laborator 14, in zona Mihai Bravu (langa KFC Mihai Bravu) si hai sa-ti facem un tur! Vino în cea mai nouă locație a noastră pe str. Laborator 14 în zona Mihai Bravu (lângă KFC Mihai Bravu) și hai să-ți facem un tur.

Camere gandite pentru tine

La noi, vei gasi 45 de camere de lux, dotate cu toata aparatura necesara. Nu ramane decat sa le personalizezi asa cum iti doresti! Ce mai astepti?

Abia asteptam sa te cunoastem!

Ne gasesti pe str. Laborator 14 in zona Mihai Bravu. Hai sa afli mai multe si sa faci si un tur al studioului. Incepe de azi sa lucrezi la viitorul tau! Mai avem sedii si in Cluj, Constanta, Brasov si alte orase din tara!

Ce beneficii iti oferim?

Salariu garantat intre 1.000 si 2.000 de dolari. Suport pentru operatii estetice, pentru ca tu sa arati exact asa cum iti doresti. Bonus de recomandare de 300 de dolari. Posibilitatea sa lucrezi de acasa. Si, desigur, cele mai glam sedinte foto! Toate acestea te asteapta la ACM Studio!

LA ACM STUDIO, NE-AM PROPUS SA-TI OFERIM UN SPATIU MODERN, IN CARE TU SA-TI DESFASORI ACTIVITATEA INTR-UN MOD PROFESIONIST. AI PARTE DE CAMERE DOTATE CU APARATURA PERFORMANTA SI MOBILIER DE LUX, SPATII DE RELAXARE SI SOCIALIZARE, INTR-UN CONFORT MAXIM.

De ce ACM Studio? Drumul tau catre succes!

De ce ACM Studio? Pentru ca noi vom face din tine un model de top! Aici, vei creste si vei invata arta seductiei, dar si cum sa comunici eficient cu membrii. Te vom indruma la fiecare pas, astfel incat parcursul tau catre succes sa aiba loc fara probleme. Asa ca, daca iti doresti profesionalism, dar si sa simti ca faci parte dintr-o mare familie, care vrea sa te ajute sa cresti, atunci stii ce trebuie sa faci!

Deschide chat
1
Te pot ajuta?
Buna! Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie! Deasemenea ne poti contacta pe Whatsapp sau telefonic la nr. 0752.419.419