Galerie Foto

Galerie foto

Iata cateva imagini reprezentative, care sa te ajute sa iti faci o idee despre care sunt conditiile dintr-un studio de videochat din Bucuresti. Acestea sunt locurile in care iti vei desfasura activitatea, daca alegi sa vii in echipa ACM Studio.

Toate camerele sunt special gandite pentru aceasta meserie online si ne-am asigurat ca acestea indeplinesc toate standardele luxului si ale opulentei. Toate incaperile noastre sunt dotate cu elemente tehnologice de ultima generatie, pentru a fi siguri ca ai toate conditiile necesare ca sa iti poti desfasura activitatea la capacitate maxima.

Pe langa camerele in care vei petrece timp online cu admiratorii tai, studiourile noastre iti ofera si spatii de relaxare, unde poti sa stai in pauza, sa te rasfeti cu o gustare sau sa bei cafeaua preferata.

Te poti bucura si tu de luxul si eleganta acestor studiouri, trebuie doar sa ne contactezi si sa demonstrezi ca esti o persoana muncitoare si pasionata, de care ACM Studio are nevoie.

Deschide chat
1
Te pot ajuta?
Buna! Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie! Deasemenea ne poti contacta pe Whatsapp sau telefonic la nr. 0752.419.419